Solicita o oferta!

Informatii tehnice – punerea in opera a pardoselii

IDEAL PENTRU PARDOSELILE ÎNCÃLZITE: Avantajul constã în evitarea utilizãrii unui strat de adeziv (cca. 15 mm, ca in cazul parchetului din lemn) care se interpune între sistemul de încãlzire si suprafata radiatã. În sistemul granulat, primul strat utilizat pentru umpelerea spatiilor dintre tevile de încãlzire este realizat dintr-o compozitie alcãtuitã din ciment si materiale inerte. Aceastã suprafatã este rigidizatã prin montarea unei plase si a celui de-al doilea strat de compozitie pe care vor fi montate plãcile ceramice. Astfel se asigurã o maximã conductivitate si permeabilitate a întregului sistem de încãlzire.

SIGUR PENTRU EXTERIOR SI TERASE ACOPERITE: Prin lipirea plãcilor ceramice pe un suport ce are în component hidroizolatie, rezistenta la inghet a pardoselii din ceramicã realizatã manual este garantatã pentru terase acoperite situate la exterior. Un rost de dilatare de cel putin 10 mm este, totusi, necesar.

INSTALARE PE SUPORT – SAPA SEMI-USCATÃ IEFTIN: Aceastã solutie de instalare este mai ieftinã si nu necesitã utilizarea de adezivi. Piesele de pardoselã se monteazã direct pe sistemele de încãlzire cu agent termic sau electric, creând o suprafatã finitã într-o singurã solutie.

FUNCTIONAL: Instalarea pe un pat semi-uscat de nisip / ciment permite pozitionarea pieselor în functie de deformãrile naturale si tipice ce caracterizeazã pardoseala ceramicã realizatã manual. Deasemenea pardosela poate fi montatã si cu adezivi pentru placi ceramice.

CHITUIREA Chituirea si slefuirea, reprezintã operatiuni delicate, puse la dispozitia dumneavoastrã de cãtre echipele noastre de specialisti. Pot fi utilizate materiale traditionale ca nisip, ciment sau chit de rosturi care, pe langã faptul cã sunt mai putin costisitoare, rãspund bine cerintelor noastre tehnice. În ambele cazuri, când se utilizeazã chit sau materiale traditionale, spatiul intermediar ce urmeazã sã fie umplut trebuie sã fie udat din abundentã, astfel încât, atunci când mortarul se usucã, sãrurile din compozitie sã nu adere la plãcile ceramice deja saturate de apã. Acest lucru faciliteazã curãtarea perfectã împreunã cu spãlarea suprafetei, realizatã în conformitate cu metodele si timpii adecvati montajului corect. Nu se recomandã tratarea suprafetelor înainte de chituire.