Inca din cele mai vechi timpuri, omul s-a jucat cu lutul, focul si apa, devenind astfel un mic creator din mainile caruia au luat nastere opere de arta. Fiecare obiect din lut ascunde in spate o munca istovitoare, multa indemanare, pricepere si multa dragoste pe care mesterul o are pune in creatia sa.

Prezentam si comercializam o varietate larga de produse  ceramice decorative si pentru finisaje, de la zidarii aparente, elemente de pardoseala si placaj, produse folosite atat pentru proiecte noi, rezidentiale, cât si pentru restaurarea cladirilor cu caracter istoric.

O parte din aceste produse sunt realizate manual, dupa tehnologia folosita inca din perioada romana, celelalte fiind realizate cu tehnologii actuale,  dar respectând  aspectul traditional al ceramicii.

Pardoseala, placajul, treptele si vasele din ceramica reprezinta solutii simple si versatile datorita varietatii  dimensiunilor si formelor pe care le imbraca,  fiind astfel adaptate pentru crearea unor ambiente moderne sau rustice, imbinandu-se armonios cu materiale precum lemnul sau metalul. Ceramica fiind un element natural reuseste sa aduca caldura si confort caminului dumneavoastra